Українська Мадонна: Соцмережі в захваті від зворушливої фотосесії українки (фото)

Фотографу Анні Сеник (творчий псевдонім – Ładna Kobieta) вдалося показати материнську любов і тепло.
У мережі справжній бум викликала фотосесія в етно-стилі. Фото: ladna-kobieta.com.ua. У мережі справжній бум викликала фотосесія в етно-стилі. Фото: ladna-kobieta.com.ua.

Користувачі мережі в захваті від ніжної фотосесії українки з маленькою дочкою в етно-стилі. Відповідними знімками українського фотографа Анни Сеник, які в повному обсязі можна подивитися на її персональному сайті www.ladna-kobieta.com.ua, діляться користувачі мережі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, блогер Сергій Галецький на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook підписав фото “Українська мадонна … краса бездоганна …”.

У той же час інший користувач мережі поділився публікацією Галецького і побачив в ній алюзію на знамениту картину італійського художника Леонардо да Вінчі: “Хіба не українська Мадонна Літта?”

Інші користувачі мережі також захопилися цими фото: “І не треба скромничати. Я, коли цю роботу побачив, у мене всередині все перевернулося, ще пару випадків таких було в житті … перед оригіналами Тінторетто і Босха”.

Відзначимо, що модель, яка взяла участь в цій зворушливій фотосесії, Ольга Лісовська також поділилася цим постом і своїми спогадами про зйомки: “Я дуже люблю цю серію робіт. Там вся моя любов до доні, гордість материнства перша і чарівність, коли годуєш свою крапельку ... Словами описати важко, але Aнні Сеник вдалося перенести і показати всім вам ці моменти ... Спасибі всім, хто до цього часу захоплюється і бачить, скільки теплоти в цих знімках! “.

Анна Сеник (творчий псевдонім – Ładna Kobieta) – український фотограф, працює в напрямку етно-фотографії, переважно рідної української тематики, проте жваво цікавиться автентикою інших народів. Співпрацює з музеями, колекціонерами старовинного одягу, народними майстрами, учасниками фольклорних ансамблів і всіма, хто пов’язаний зі збереженням і розвитком національної культури.

Патріоти України

One thought on “ Українська Мадонна: Соцмережі в захваті від зворушливої фотосесії українки (фото)

  • 09.06.2016 at 23:41
    Permalink

    Чи не ми, наша рідна Україна повертається, озирається, щоби здійснити грандіозний духовний поступ до небачених світових вершин – зібрати квіти-крихти нашого єдиного духовного єства в неповторний букет, що й виокремить нас із-поміж народів світу.
    У задумі сідаю за письмовий стіл. Ось лежить недавно придбана і ще не прочитана, але вже знайома мені фрагментарно книжка… Зажурений Петро Кралюк дивиться на мене “Синопсисом”. Здогадайтеся, якою повістю закінчується цей том? Повістю про те, що й він шукав і повернув утрачене, повернувся у світ, якого всі шукають, та не можуть знайти, хоч він поряд; Україна знайшла його тисячоліття тому, тож автор, осмисливши це, просить іти разом із ним у “Відновлений рай”: “Повертаємось до човна. І бачимо диво дивнеє. Біля води сидить маленька дівчинка. Це в селі, де самі старики! Вона бавиться. Але якось по-дорослому.
    – Як тебе звати? – питаю.
    – Славою.
    – А ким будеш, як виростеш?
    – Мамою”.
    Боже, як же багато значить для України одне-єдине чарівне слівце, сказане дитиною! “Вічність була до приходу твого на світ, чоловіче, – // Буде вона й по тобі…” (Леонід Таррентський).

    Reply

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *